מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (20 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לשים את הקמח, המחמאה והסוכר במעבד מזון ולעבד עד לקבלת תערובת פירורית.
- 2 להוסיף את החלמונים ולעבד לבצק נוקשה. לשמור במקרר שעה.
- 3 לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
- 4 לרדד את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ, לקרוץ עיגולים.
- 5 ממחצית העיגולים להוציא חור קטן בעזרת חותכן עוגיות קטן או פקק של בקבוק שתיה.
- 6 להניח את העיגולים על גבי נייר אפייה ולאפות כחצי שעה עד שיזהיבו.
- 7 על העיגול השלם למרוח ריבה ומעליו להניח עיגול עם חור.
- 8 לזרות אבקת סוכר לפני ההגשה.
- 9 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוג ריבה שרוצים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
23.6% |
6.3% |
70.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב