דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת חלבה
  • 1 יש להפריד את הביצים.
  • 2 יש להקציף את החלבונים, ולהוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
  • 3 להוסיף את החלמונים ולהעביר לקערה.
  • 4 להקציף את הקצפת הצמחית עד לקבלת קצף יציב.
  • 5 לאחד את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ולהוסיף תמצית וניל.
  • 6 לקצוץ את החלבה ולאחד עם תערובת הגלידה.
  • 7 אם רוצים לחתוך כעוגה, יש להעביר לשתי תבניות מאורכות, לקשט למעלה במעט חלבה ולשמור בהקפאה לפחות 7-8 שעות.
  • 8 במידה ומעוניינים לאכול כגלידה רגילה, ניתן להעביר לכל כלי שרוצים ולשים בהקפאה לכ- 4 שעות בלבד.
  • 9 בתיאבון!

ציוד נדרש: 2 תבניות מוארכות ומיקסר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 27% 8.3% 64.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב