דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (12 משולשים בכל מגש)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה להכנה ביתית
מי מזמין פיצה בימינו?
  • 1 ללוש שמרים, סוכר, מלח וחלב בקערה גדולה, ומניחים בצד לכ- 2 דקות.
  • 2 להוסיף את השמן ולערבב שוב.
  • 3 להוסיף את הקמח ולערבב עד לקבלת בצק.
  • 4 להעביר למשטח העבודה וללוש כ- 10 דקות.
  • 5 לחלק את הבצק ל- 3 כדורים בגודל שווה פחות או יותר.
  • 6 לרסס 3 תבניות עגולות במעט תרסיס שמן.
  • 7 לרדד כל כדור עד שהוא בערך בגודל של התבנית.
  • 8 להניח את הבצק בתבניות ולהתאים את הבצק לתבניות באמצעות תנועות לחיצה עם האצבעות.
  • 9 למרוח בחמאה מומסת את הבצק בחלקו החיצוני, ולהכניס לשקית זבל גדולה להתפחה, למשך כשעה.
  • 10 לחמם מראש את התנור ל- 250 מעלות.
  • 11 לצקת על הבצק את הרוטב, ולמרוח אותו עד לכ- 1 ס"מ מהקצה.
  • 12 לפזר מעל את הגבינה הצהובה, ומעליה עיגולים של גבינת מוצרלה וטבעות זיתים שחורים.
  • 13 לאפות עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה.
  • 14 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף פרוסות עגבניות או כל תוספת אחרת של פיצה.

ציוד נדרש: 3 תבניות עגולות.

מתכון ל- 3 פיצות גדולות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.2% 20% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב