דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 404 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרק בצל
מרק בצל ביתי וטעים
  • 1 לבשל בסיר גדול את המים, אבקת מרק העוף (רצוי אבקת מרק עוף פרווה), הגזרים וגבעולי הפטרוזיליה השלמים.
  • 2 לטגן במחבת מכוסה את הבצלים בשמן והמחמאה לכ- 20 דקות.
  • 3 להוסיף לבצל המטוגן את הקמח, לערבב כ- 3 דקות ולהוריד מהאש.
  • 4 להוסיף הכל למרק, להוציא את גבעולי הפטרוזיליה, ולהמשיך לבשל את המרק. את היין הלבן להוסיף בסוף. בהגשה לפזר מעל את הגבינה הצהובה ולהגיש עם קרוטונים.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הקרוטונים להגשה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מתאים גם להגשה בחג שבועות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 16.4% 10.8% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב