דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 987 גרם למנה\יחידה (4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פלפלים ממולאים בתנור
  • 1 להשרות את הבורגול למשך שעה במי ברז עד כדי כיסוי הבורגול ולסנן.
  • 2 להוריד את הראש של הפלפלים, לנקות מגרעינים ולשטוף.
  • 3 בקערה להניח את הבורגול המסונן, הירקות המגורדים, 1/2 מכמות התבלינים, מחצית מכמות השמן וכף רסק עגבניות ולערבב.
  • 4 למלא את הפלפלים בתערובת של הבורגול ולהניח בתבנית.
  • 5 בקערה לשים את העגבניות המרוסקות,יתרת רסק העגבניות, התבלינים והשמן ולהוסיף את כוס המים. לערבב וליצוק מעל הפלפלים.
  • 6 לכסות בנייר אפייה ולהכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך שעה.
  • 7 להגיש חם.
טיפ למתכון
ניתן להחליף את ירקות המילוי בעגבניות ותפוחי אדמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 10.5% 10% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב