דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינוח אננס ודובדבנים
  • 1 לשים את אבקת הג`לי בקערה, להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולערבב היטב כדי למנוע היווצרות גושים.
  • 2 להפריד את האננס מהנוזלים שבקופסא ולסנן.
  • 3 לסדר את האננס על צלחת הגשה נאה.
  • 4 ליצוק את הג`לי מעל האננס שבצלחת.
  • 5 לפזר מעל את הדובדבנים ברווחים שווים.
  • 6 להכניס את הקינוח למקרר ולהגיש קר.
  • 7 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 0.2% 1.9% 96.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב