דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוח אדמה אפוי
תפוח אדמה אפוי וקריספי בתנור
  • 1 לקלוף את תפוחי האדמה ולחתוך לריבועים בגודל של 3 ס"מ בערך או לעיגולים כמו בתמונה.
  • 2 לשים בקערה ומעל לצקת את השמן, המלח והפפריקה, ולערבב היטב.
  • 3 לשים בתבנית אפייה גדולה, לכסות בנייר כסף ולאפות בחום גבוה (200 מעלות) כ- 45 דקות.
  • 4 להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד כרבע שעה.
  • 5 לקראת הסוף, במידה ורוצים יותר קריספיות, לשים את התבנית כ- 5 דקות נוספות בגריל.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 14.3% 8.4% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב