דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (20 ריבועים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אוראו קפואות
  • 1 לרפד תבנית בנייר אפייה ולשבור על התחתית מחצית מהעוגיות.
  • 2 להמיס בקלחת את השוקולד לבן עם החלב, החמאה ואגוזי הלוז, ולצקת על שברי האוראו.
  • 3 להכניס למקפיא ל- 20 דקות.
  • 4 להוציא מהמקפיא ולשבור שכבה שנייה של עוגיות אוראו מעל.
  • 5 להמיס בקלחת את השוקולד המריר, החלב, החמאה ואגוזי הלוז, ולצקת על שברי האוראו.
  • 6 להכניס למקפיא ל- 4 שעות ולחתוך לריבועים. לשמור במקפיא ולצנן בטמפרטורת החדר 5 דקות לפני ההגשה. מתקבלות עוגיות אוראו קפואות שאתם הולכים להתמכר אליהן!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית ריבועית קטנה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 33.4% 5.9% 60.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב