דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לפת חמוץ (מח`ללה)
לפת חמוצה עם סלק
  • 1 לקלף את הסלקים והלפת, לחתוך לחצאי פרוסות דקות ולשים בצנצנת.
  • 2 לקצוץ את הפלפל החריף ולהוסיף לצנצנת.
  • 3 להוסיף את המלח, החומץ ומלח הלימון, למלא את הצנצנת במים ולהניח בצד כשלושה ימים (יחס של 1:3 או 1:4 מבחינת כמות המים והמלח-חומץ, תלוי בגודל הצנצנת).
  • 4 לאחר שלושה ימים להכניס למקרר.
  • 5 הרי לכם מח`ללה עיראקית. בתיאבון חיוך

הסלק נותן רק את הצבע אך בהחלט אוכלים גם אותו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.9% 1.1% 9.9% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב