דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (2 מאפים - 6 מנות כל אחד)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה גבינה חצ`פורי-פיצה
חצ`פורי או פיצה - זה טעים!
  • 1 לשים את חומרי הבצק (חוץ מכף השמן למריחה) לבצק רך אך לא דביק (את המים מוסיפים בהדרגה (לפי ספיגה) ואת השמן והמלח לקראת הסוף), מורחים כף שמן על פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. מורידים את האוויר מהבצק, לשים מעט ומתפיחים שוב כחצי שעה.
  • 2 על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק לשני כדורים, מכסים ומתפיחים כרבע שעה.
  • 3 משטחים או מרדדים כדור בצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה מעט משומן (או על תבנית פיצה). מפזרים על הבצק חצי מתערובת הגבינות ויוצקים מעל ביצה טרופה אחת. כך לעשות גם עם כדורי הבצק השני.
  • 4 משהים כ- 10 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 190-200 מעלות למשך כרבע שעה עד הזהבה.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 17.1% 22.9% 60%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב