דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (22 יחידות קנלוני)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קנלוני ממולא בגבינות ומוקרם ברוטב בשמל
קנלוני גבינות מוקרם בבשמל
  • 1 לערבב בקערה את כל מצרכי המילוי ולמלא את כל יחידות הקנלוני. להניח בתבנית חד פעמית או תבנית פיירקס גדולה שיכולה להכיל את 22 הקנלוני הממולאים. להניח אחד ליד השני, מומלץ מעט לרווח ביניהם על מנת שרוטב הבשמל יחלחל ביניהם.
  • 2 להכין בנפרד את רוטב הבשמל - הכנת הרוטב מאוד פשוטה ומתאימה להעשרת כל תבשיל אפשרי (פרווה ואפשרי גם חלבי): להמיס בסיר קטן את החמאה על אש בינונית ולהוסיף את הקמח. לערבב ביחד ולהוסיף את החלב - לא להפסיק לערבב. את אבקת הפטריות וקוביית הבזיליקום להוסיף כאשר הרוטב מתחיל להסמיך. להמשיך לערבב וכאשר מתקבל רוטב סמיך להניח בצד.
  • 3 את רוטב הבשמל למרוח על בתבנית בה סידרנו את הקנלוני ולפזר עוד קצת גבינת פרמזן מעל - כל אחד לפי טעמו.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות עטוף בנייר כסף, ולאחר מכן עוד כ- 15 דקות נוספות ללא הכיסוי עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית או תבנית פיירקס גדולה.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת מרק הפטריות ואת גבינת הפרמזן שמוסיפים על הקנלוני לפי הטעם. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 28.7% 30.7% 39.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב