דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

64 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות סיגר
עוגיות סיגר גאורגיות
  • 1 לשים את כל מצרכי הבצק יחד עד לקבלת בצק חלק ואחיד. אם יוצא מעט דביק מוסיפים עוד מעט קמח. מחלקים ל- 8 כדורים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות ל- 4 שעות.
  • 2 מכינים את המלית: במעבד מזון גורסים את אגוזי המלך דק בפולסים קצרים. מוסיפים את שאר מצרכי המלית לאגוזים ומערבבים היטב.
  • 3 מוציאים מהמקרר את כדורי הבצק כרבע שעה לפני תחילת הרידוד. מרדדים כל כדור לעלה דק, ובעזרת גלגלת רגילה או זיגזג מחלקים ל- 8 משולשים. מניחים מעט מהמלית (חצי כף בערך) לאורך הצלעות החיצוניות ומגלגלים לצורת סיגר.
  • 4 אופים בתנור בחום של 160-170 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה קלה.
  • 5 בוזקים אבקת סוכר על העוגיות.
  • 6 עוגיות הסיגר מוכנות - בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.2% 9.5% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב