דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (כ- 38 עוגיות שקדים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שקדים בנגיעת תפוז
עוגיות שקדים למשלוח המנות, צילום: חיה אילונה דר
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 2 מעבדים את החמאה הרכה עם הסוכר וסוכר הוניל במיקסר עד הקרמה.
  • 3 מוסיפים את הקמח, אבקת שקדים ואבקת אפייה, ומערבלים עד בצק פירורי.
  • 4 מוסיפים טיפות מהתפוז רק עד שהבצק מתאחד (מחצי תפוז קטן).
  • 5 תולשים מהבצק חתיכות קטנות, מכדררים ומניחים בתנור במרווחים קטנים זה מזה.
  • 6 אופים במשך 20 דקות עד השחמה קלה מאוד.
  • 7 מוציאים לצינון מוחלט על רשת.
  • 8 טובלים כל עוגיה פעמיים בתוך קערה עם אבקת סוכר (ניתן לוותר על אבקת הסוכר) ומאחסנים במיכל אטום.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 40.7% 8.3% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב