דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פירות יער
עוגת פירות יער קלה להכנה, צילום: חיה אילונה דר
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 משמנים את התבנית (תבנית 24 עגולה), זורים מעט קמח ומנערים את עודפי הקמח.
  • 3 מקציפים את החלבונים, מוסיפים בשתי פעימות את הסוכר, מוסיפים את המלח וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
  • 4 בוחשים במטרפה את החמאה והסוכר, מוסיפים את החלמונים, תמצית הוניל, השמנת המתוקה ולבסוף את הקמח. מערבבים עד לאיחוד כל המצרכים.
  • 5 מקפלים את קצף החלבונים אל המסה השנייה, יוצקים לתבנית, מסדרים את הפירות על החלק העליון ואופים למשך כ- 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
  • 6 מצננים היטב ובוזקים את אבקת הסוכר מעל.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עוגה קפיצית בקוטר 24 ס"מ.

זו עוגת פירות מהירה אותה ניתן להכין מפירות טריים, משומרים או קפואים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.7% 10.3% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב