דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב
סלט כרוב קל להכנה וטעים ביותר
  • 1 לקצוץ את הכרוב לרצועות דקות.
  • 2 לקלות את גרעיני החמניה והשומשום (בנפרד כל אחד).
  • 3 לערבב בקערה את החומץ, הסוכר, המלח והשמן עד שהסוכר נמס מעט.
  • 4 לשים בקערה את הכרוב הקצוץ, להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.
  • 5 לפני ההגשה לפזר מעל את גרעיני החמניה והשומשום.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש עם גרעיני דלעת, אגוזי מלך או כל תוספת אחרת שרוצים.

המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 30% 10.7% 46.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב