דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הכרוב לרצועות דקות.
  • 2 לקלות את גרעיני החמניה והשומשום (בנפרד כל אחד).
  • 3 לערבב בקערה את החומץ, הסוכר, המלח והשמן עד שהסוכר נמס מעט.
  • 4 לשים בקערה את הכרוב הקצוץ, להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.
  • 5 לפני ההגשה לפזר מעל את גרעיני החמניה והשומשום.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש עם גרעיני דלעת, אגוזי מלך או כל תוספת אחרת שרוצים.

המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)194125
חלבונים (גרם)4.42 2.85
פחמימות (גרם)1912
מתוכן סוכרים (גרם)12.62 8.14
שומנים (גרם)12.37 7.98
מתוכם שומן רווי (גרם)1.48 0.95
נתרן (מ"ג)380.13245.24
סיבים תזונתיים (גרם)5.38 3.47
מים (גרם)104.6567.52
ויטמין A (מק"ג)5.683.66
ויטמין B (מ"ג)0.810.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.270.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)48.8131.49
ויטמין C (מ"ג)41.5426.8
ויטמין E (מ"ג)0.170.11
ויטמין K (מק"ג)86.2655.65
סידן (מ"ג)115.2174.33
ברזל (מ"ג)0.540.35
מגנזיום (מ"ג)13.638.79
זרחן (מ"ג)29.5119.04
אבץ (מ"ג)0.210.13
אשלגן (מ"ג)226.8146.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 30% 10.7% 46.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.