דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

42 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (3 רולדות - כל רולדה 14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדת שמרים במילוי טחינה גולמית
רולדה טעימה לאירוח
  • 1 מכניסים לקערת המערבל עם וו הלישה את הקמח, השמרים, הסוכר הלבן וסוכר הוניל, ומערבלים כדקה. מוסיפים את המצרכים הרטובים בהדרגה (הביצים, השמן והמים), וממשיכים בערבול כ- 5-7 דקות נוספות. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל כדקה. מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים (3 רולדות). מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה דק, מורחים טחינה (לא שכבה עבה) ומפזרים מעל 3 כפות סוכר חום מעל כל רולדה.
  • 3 מגלגלים לרולדות, מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומשאירים כך למנוחה נוספת כ- 30-45 דקות.
  • 4 מורחים ביצה טרופה על הרולדות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לי יצאו רולדות גדולות, אפשר לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולקבל רולדות קצת יותר קטנות. אפשר לפדר אבקת סוכר מעל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.4% 14.8% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב