דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 18 גרם למנה\יחידה (כ- 20 חיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חיתוכיות קראנץ` אגוזים
לא תאמינו כמה שזה טעים
  • 1 מערבבים את החומרים בקערה ויוצקים לתבנית.
  • 2 מיישרים בעזרת מרית.
  • 3 מקפיאים למשך שלוש שעות.
  • 4 בעזרת סכין חדה מחלקים לריבועים בגודל הרצוי.
  • 5 מבלי להפריד את הריבועים מהתבנית, מקפיאים שוב לעוד שלוש שעות.
  • 6 מוציאים ומפרקים מהתבנית על ידי סכין או מרית מתכת.
  • 7 שומרים בהקפאה בקופסה או בשקית.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בגלל הטבע של מחית הפרלינה, מומלץ להחזיק את החיתוכיות בעזרת מפית או לקחת אותן שלמות ישר לפה, אחרת הן מתחילות להינמס וללכלך את הידיים תוך כמה שניות. אפשר ומומלץ להשתמש במתכון הזה כדי ליצור בסיס לקינוחים שונים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 42% 6.6% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב