דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 458 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק בטטה ודלעת ערמונים
מרק שמחמם את הלב
  • 1 בסיר יוצקים את השמן ומטגנים קלות את הבצל.
  • 2 מוסיפים את השום, הג`ינג`ר והסלרי, ומטגנים מעט.
  • 3 מוסיפים את הבטטה ודלעת הערמונים (דלעת ערמונים אחת שוקלת בסביבות 150-200 גרם ברוטו עם קליפה וגרעינים), ומערבבים הכל ביחד.
  • 4 מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
  • 5 מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. מבשלים 40 דקות עד לבישול הבטטות.
  • 6 טוחנים את הכל עם בלנדר מוט - למי שאין אפשר גם במעבד מזון.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בליווי גרעיני דלעת קלויים או מקורמלים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 8.3% 13.8% 69.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב