דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכרוב לרצועות קטנות.
  • 2 להכין מרינדה מהשמן, הסוכר, החומץ והסויה.
  • 3 לקלות את גרעיני החמניה ואת השומשום, כל אחד בנפרד.
  • 4 לשים את הכרוב בקערה, להוסיף את המרינדה ולערבב היטב.
  • 5 לפני ההגשה יש לפזר את גרעיני הדלעת והשומשום ולהגיש.
טיפ למתכון
אפשר להחליף את גרעיני הדלעת עם אגוזים או עם גרעיני חמניה.

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 25% 13.1% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב