דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (10-14 מנות)

  • תפוח אדמה - 2 ק"ג
    תפוחי אדמה אדומים קטנים
  • רוזמרין - 2 גבעולים - סה"כ (4 גרם)
    לפי הטעם
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן זית - 5 כפות - סה"כ (50 מ"ל)
    לפי הטעם
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה עם קליפה בתנור
אין כמו תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה
  • 1 לשטוף היטב את תפוחי האדמה הקטנים.
  • 2 לחצות אותם לשניים ולהניח בקערה.
  • 3 להוסיף לקערה רוזמרין, שמן זית ומלח, ולערבב היטב.
  • 4 ליצוק חצי כוס מים לתבנית האפייה ומעל להניח את תפוחי האדמה.
  • 5 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כשעה (או עד שתפוחי האדמה מזהיבים).
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 9.2% 7.1% 76.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב