דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם זיתים
אורז לבן עם זיתים ירוקים ושחורים
  • 1 לשטוף היטב את הזיתים ולהשרות אותם במים נקיים לשחרור המליחות.
  • 2 לטגן את האורז עם השמן עד שמזהיב, להוסיף את הזיתים ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות.
  • 3 להוסיף מים ותבלינים לפי הצורך והטעם.
  • 4 להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה, לכסות ולבשל בערך 20 דקות או עד
  • שהאורז מוכן.
  • 5 לקחת תבנית או קערה מעוצבת, לדחוס בה את האורז בעודו חם, לקרר מעט, להפוך על כלי ההגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 17.5% 8.7% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב