דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה קרה כשרה לפסח ללא אפייה
עוגת גבינה לפסח ללא אפייה
  • 1 לטחון את העוגיות, להוסיף את החמאה ולערבב היטב. אם משתמשים בכל חבילת העוגיות התחתית תהיה יותר עבה.
  • 2 לרפד תבנית עגולה מס` 26 בתערובת העוגיות.
  • 3 לערבב בעדינות את הגבינה הלבנה עם סוכר הוניל, גרידת הלימון ואינסטנט הפודינג, ולהניח בצד.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר.
  • 5 לערבב את הג`לטין עם המים החמים, כשיתקרר לערבב עם תערובת הגבינה.
  • 6 להוסיף את תערובת השמנת המתוקה לתערובת הגבינה ולערבב בעדינות.
  • 7 למזוג הכל על העוגה, ליישר במידת הצורך ולהניח במקרר לפחות 5-6 שעות לפחות עד שהעוגה תתייצב.
  • 8 להכין את הג`לי לפי ההוראות, לקרר ולצפות את העוגה.
  • 9 אפשר לשמור בהקפאה.
  • 10 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 26.

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית העוגה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 32% 9.9% 57.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב