דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלסלות קדאיף מתוקות
סלסלות קדאיף שאפשר למלא בכל מה שאוהבים
  • 1 לערבב את החמאה המומסת עם אטריות הקדאיף, ולרפד בהן את תבנית 12 השקעים.
  • 2 לבשל את הסוכר והמים עד שמסמיך, להוסיף את הפירות, לבשל עד לריכוך במשך כ- 20 דקות ולקרר. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 3 לאפות בתנור החם למשך כ- 10 דקות או עד שאטריות הקדאיף משחימות. לאחר האפייה לקרר היטב למשך כחצי שעה לפחות (צריך להתקרר לגמרי).
  • 4 להרטיב את הקעריות בסירופ ולמלא בפירות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 12 שקעים (עדיף מסיליקון).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 15.3% 4.1% 76.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב