מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 435 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נפלא של עדשים כתומות ובטטה
- 1 לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות.
- 2 להוסיף רסק עגבניות, תבלינים (חוץ מהזעתר), כוס מים ועדשים כתומות שטופות.
- 3 לערבב, להוסיף את שאר המים ולהביא לרתיחה.
- 4 להנמיך את האש לבינונית, להוסיף את קוביות הבטטה ולבשל כשעה.
- 5 מדי פעם לערבב ולתקן טעמים במידת הצורך.
- 6 כאשר המרק מוכן לכבות את האש, להוסיף זעתר ולערבב.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שאוהב את המרקם הטחון יכול בהחלט לטחון את המרק.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
18.1% |
3.4% |
14.8% |
63.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב