דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 284 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ניוקי ללא גלוטן מוקרם עם שמנת ומוצרלה
מעדן ניוקי לצליאקים, צילום: דניאל טרכטמן
  • 1 מבשלים ניוקי green לפי ההוראות שעל השקית ומסננים.
  • 2 ממיסים בסיר על להבה נמוכה את החמאה.
  • 3 מוסיפים תוך בחישה את הקורנפלור.
  • 4 מוזגים תוך בחישה את החלב ואת השמנת לבישול.
  • 5 מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 6 ממשיכים לבחוש במשך כ- 3 דקות עד שהבלילה מסמיכה.
  • 7 מוסיפים את החרדל ו- 130 גרם גבינת מוצרלה מגוררת, בוחשים ומסירים מהאש.
  • 8 מוסיפים ניוקי green מבושל, מערבבים ומוזגים לכלי הגשה המתאים לאפייה.
  • 9 מפזרים מלמעלה את שארית גבינת המוצרלה המגוררת.
  • 10 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 10 דקות עד הזהבה.
  • 11 הניוקי מוכן - מגישים ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין במנות אישיות בכלים המתאימים לאפייה בתנור. אפשר לוותר על השמנת לבישול ולהשתמש רק בחלב רגיל או סויה - זה יפחית את הערך הקלורי.

ניוקי green תפוחי אדמה ללא גלוטן - זוכה פרס השנה בקטגוריית ניוקי (בחירת הצרכנים - פרס החדשנות 2014). שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 27.2% 21.3% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב