דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרשקי גבינות
פרשקי במילוי מפתיע של גבינות
  • 1 מערבבים קמח, שמרים וסוכר יחד, יוצרים גומה ומוסיפים ביצה, וודקה ומים פושרים בהדרגה. לקראת הסוף מוסיפים מלח ושמן, וממשיכים ללוש לפחות כ- 8-10 דקות ליצירת בצק רך וגמיש אך לא דביק. מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 2 מורידים את הבצק על משטח מעט מקומח ומרדדים לעלה בעובי כ- 2 ס"מ. קורצים עיגולים (את השאריות מגלגלים לכדורים) ומשהים כ- 10 דקות.
  • 3 משטחים או מרדדים כל עיגול בצק, מניחים במרכז בערך כף ממלית הגבינות (לאחר שערבבנו את הגבינות עם הקמח והביצה), סוגרים ומהדקים לצורת סירה (אפשר להדק בצורה פשוטה או ליצור מעין צמה על ידי יצירת קיפול קטן ולחיצה פעם מימין ופעם משמאל).
  • 4 משהים שוב כ- 10 דקות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד הזהבה משני הצדדים (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן). מוציאים לנייר סופג, מגישים חם ונהנים.
  • 5 מעדן - בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפרשקי לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בכוס שמן לטיגון חצי עמוק. זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 19.7% 23.1% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב