דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • תפוח אדמה - 8 יחידות בינוניות - סה"כ (1.35 ק"ג)
    7-8 יחידות
  • שמן קנולה -  כפות - סה"כ (15 מ"ל)
    1-2 כפות - לפי הטעם
  • מלח גס - 3/4 כף שטוחה
    לפי הטעם
  • פפריקה - כף שטוחה
    מומלץ פיקנטית - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בפפריקה
תפוחי אדמה בתנור עם פפריקה פיקנטית
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
  • 2 בקערה מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן והתבלינים, ומערבבים היטב עד כיסוי.
  • 3 אופים בתנור בחום של 200 מעלות כשעה עד שעה וחצי (אפשר לבדוק אחרי שעה עם מזלג - אם ננעץ בקלות אפשר להוציא ואם לא אז להמשיך לאפות רבע עד חצי שעה לפי הצורך).
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 4.4% 7.6% 81.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב