דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (כל חלה כ- 10 מנות (סה"כ 2 חלות))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חלת פסטו
חלה טעימה במילוי פסטו
  • 1 מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר, מוסיפים שמן זית וביצה ומתחילים ללוש.
  • 2 מוסיפים את המים בהדרגה (כוס עד כוס ורבע מים פושרים מכוס חד פעמית 200 מ"ל), ובסוף הלישה מוסיפים כף מלח.
  • 3 מאחדים את הבצק לבצק נוח ודביק מעט, אוספים את הבצק לכדור ועוטפים אותו בשמן.
  • 4 מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים וכל כדור פותחים לעלה. על כל עלה מורחים 2 כפות ממרח פסטו ומגלגלים לרולדה.
  • 6 לוקחים כל שתי רולדות ומלפפים האחת על השנייה כמו בורג.
  • 7 מניחים בתבנית מרובעת ומשומנת היטב (אפשר בתבנית אינגליש קייק) על רשת בתחתית התנור (מניחים בנוסף גם תבנית עם מים חמים מתחת לרשת), ואופים במשך כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות. בודקים שהחלה מזהיבה גם בצדדים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעות הגשה: אפשר להגיש עם ממרחים כמו ממרח טונה, אבוקדו, פלפלים קלויים או טפנד זיתים, ואפשר להגיש גם עם גבינות.

ציוד נדרש: תבנית מרובעת ומשומנת (אפשר גם אינגליש קייק).

ניתן להכין גם ממרח פסטו ביתי (ראו מתכון חלופי). זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.5% 11% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב