דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה

  • טופו - 1/2 אריזת ואקום - סה"כ (150 גרם)
    פרוסות (לא מהונדס גנטית)
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן שומשום -  כפיות - סה"כ (13 מ"ל)
    2-3 כפיות
  • דלעת - כוס קוביות (120 גרם)
    קובית דלעת חתוכה לפרוסות דקות
  • כרוב סיני - 150 גרם
    יחידת בוק צ`וי (חתוך לרצועות)
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות
  • רוטב סויה דל נתרן - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    איכותי
  • סירופ מייפל - כף (15 גרם)
    אמיתי (או סירופ אגבה)
  • מחית קארי אדומה - כפית (10 גרם)
  • בזיליקום - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (11 גרם)
  • כוסברה - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
  • פלפל צ`ילי חריף יבש - יחידה אחת

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טופו ודלעת בקארי
ארוחת טופו ודלעת פיקנטית
  • 1 מקפיצים בווק את הטופו והבצל בשמן השומשום עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את הדלעת, הבוק צ`וי, השום, הפלפל החריף, רוטב הסויה, סירופ המייפל (או האגבה) ומשחת הקארי האדומה, וממשיכים להקפיץ למשך כ- 2-3 דקות.
  • 3 מורידים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. מגישים על מצע של אורז מלא/קינואה.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הצ`ילי החריף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 22.8% 29.9% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב