דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (2 מגשים משפחתיים (8 מנות למגש))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה זיתים ביתית
פיצה ביתית בתוספת זיתים ירוקים
  • 1 בקערת המיקסר עם וו הלישה מערבבים את הקמח עם השמרים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, המלח ושמן הזית. מוסיפים את המים בהדרגה עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה. מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים מעט עם הידיים. מחזירים לקערה, מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 2 מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים את הבצק לצורת עיגול ומעבירים לתבנית עגולה, משתדלים שהשוליים יהיו גבוהים יותר ומשאירים כך ל- 10 דקות.
  • 3 בינתיים מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומורחים על הבצק. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ומעל את טבעות הזיתים.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 8-10 דקות, עד להשחמה של שולי הבצק ובעבוע של הגבינה. מתקבלת פיצה זיתים ביתית מושלמת לארוחת הערב שאסור לכם לפספס!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בגבינת מוצרלה או גבינת גאודה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 13% 22.9% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב