דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (30-35 כדורי גבינה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כדורי גבינה מקמח תירס
מומלץ לספוג את השמן בנייר סופג לאחר הטיגון
  • 1 מערבבים בקערה את קמח התירס, המלח ואבקת האפייה.
  • 2 מוסיפים את המים הרותחים ואת הביצה, ומערבבים באמצעות מטרפה.
  • 3 מוסיפים חצי מהכמות של הגבינה הצהובה המגורדת לתערובת קמח התירס.
  • 4 מכינים בצלחת את פירורי הלחם בתוספת של החצי השני של הגבינה הצהובה המגורדת ומערבבים.
  • 5 חותכים את גבינת הסולוגוני לקוביות (אפשר להשתמש במוצרלה במקום).
  • 6 לוקחים כף מהעיסה של קמח תירס ויוצרים כדורים בגודל של כדורי פינג פונג. בתוך כל כדור מכניסים חתיכה של הגבינה הגיאורגית ועוטפים את הכדור הממולא בתערובת פירורי הלחם והגבינה הצהובה המגורדת. כך מכינים כ- 30-35 כדורים.
  • 7 מחממים שמן (ראו מידע נוסף) בסיר קטן ומטגנים את הכדורים בשמן העמוק למשך כ- 4-5 דקות עד להזהבה.
  • 8 מגישים חם - מנה שמתאימה כתוספת לסלט חי ושמנת.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גבינת הסולוגוני גיאורגית. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכדורי הגבינה לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק ולעשות שימוש בכ- 3 כוסות שמן לטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22% 15.7% 62.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב