דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות שוקולד אישיות במילוי טופי קרמל
עוגות שוקולד אישיות קלות וטעימות להפליא
  • 1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2 משמנים היטב 8 כלים אישיים בנפח של כוס בערך, או תבנית שקעים של מאפינס. משמנים בעזרת תרסיס שמן ומוודאים שהכלים משומנים בכל הדפנות בצורה אחידה. שמים כפית של סוכר בכל כלי או שקע ומנערים אותו כך שכל הדפנות והתחתית יהיו מכוסים היטב בסוכר (למעשה לא משתמשים בכל הסוכר, חלק נכבד ממנו חוזר חזרה לכלי כי הוא משמש רק לדפנות).
  • 3 ממסים את השוקולד עם החמאה והמלח. מערבבים עד שמתקבלת תערובת במרקם אחיד.
  • 4 מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מוסיפים לשוקולד המומס את הביצים והחלמונים המופרדים (3 חלמונים נוספים). טורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 6 מוסיפים את הקמח, מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • 7 מוזגים את הבלילה לכלים האישיים עד כ- 3/4 מגובה הכלי. מניחים במרכז הבלילה סוכריית קרמל (בשלב הזה אפשר להכניס את התבניות למקרר עד לאפייה. ניתן לשמור עד 3 ימים בקירור).
  • 8 מכניסים לתנור החם ל- 12-13 דקות. אם השתמשתם בתבנית מאפינס ולא בכלים אישיים, יש לשים מעט מים בשקעים הריקים שנותרו בתבנית כדי להבטיח פיזור אחיד של החום.
  • 9 מוציאים מהתנור ומחכים 10 דקות.
  • 10 מחלצים את העוגות מהתבנית ומעבירים לכלי הגשה. מומלץ להגיש עם מעט קצפת לא ממותקת.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כלים אישיים מחרס או אלומיניום בנפח של 1 כוס או תבנית שקעים למאפינס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 36.8% 8.6% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב