דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקרוני ברוטב שמנת
ארוחת ערב מהירה של מקרוני בשמנת
  • 1 להמיס את החמאה בסיר סוטאז` רחב ולטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את השום, לטגן עוד כדקה ולהוסיף את השמנת והחלב.
  • 3 להביא לביעבוע קל (אין צורך להביא לרתיחה), להוסיף את כל התבלינים ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות.
  • 4 בינתיים, לבשל את המקרוני בסיר עם מים לפי הוראות ההכנה.
  • 5 להוסיף לרוטב השמנת את הערמונים, לערבב ולהמשיך לבשל עוד כ- 2 דקות.
  • 6 לסנן את המקרוני, להוסיף לרוטב השמנת ולערבב בעדינות.
  • 7 להגיש חם מקרוני ברוטב שמנת עם ערמונים עם גבינת פרמזן מגוררת מעל.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל צורת מקרוני או ספגטי שרוצים - אני אוהבת את הספגטי העבה. אפשר להוסיף לרוטב השמנת גם בטטה (לא חובה).

ציוד נדרש: סיר סוטאז`.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 18.1% 10.9% 70.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב