דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה דג אמנון בתנור
פילה אמנון טעים בממרח פסטו עם זעתר
  • 1 משרים את נתחי הפילה במים עם מיץ מלימון אחד למשך כחצי שעה לפחות, ומסננים היטב מנוזלים.
  • 2 מניחים בתבנית נייר אפייה ומתיזים מעט ספריי שמן על נייר האפייה.
  • 3 מניחים את נתחי פילה דג האמנון בתבנית ומטפטפים על הדג את המיץ מהלימון השני.
  • 4 בקערה קטנה מערבבים את ממרח הפסטו, שמן הזית והשום. מושחים בעזרת מברשת את הרוטב על נתחי האמנון.
  • 5 מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות. מסירים את הכיסוי וממשיכים באפייה למשך כ- 15-20 דקות נוספות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 17.8% 78% 4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב