דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 790 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרחי כרובית בפירורי קורנפלקס ותימין
מעדן לטבעוניים ולצליאקים
  • 1 בקערה אחת מערבבים את הקורנפלור עם 3 כפות מים עד להמסה מלאה.
  • 2 בקערה שנייה מערבבים את הקורנפלקס הטחון עם המלח והתימין.
  • 3 מכינים תבנית בעלת כיסוי עם נייר אפייה ומחממים את התנור ל- 200 מעלות טורבו.
  • 4 טובלים כל פרח כרובית בתערובת הקורנפלור, לאחר מכן מצפים אותה בפירורי הקורנפלקס ומניחים על התבנית.
  • 5 מטפטפים מעט שמן זית על כל הפרחים (אפשר גם להשתמש בספריי שמן).
  • 6 מכסים את התבנית ואופים בתנור למשך כחצי שעה. מסירים את מכסה התבנית וממשיכים לאפות כרבע שעה עד השחמה.
  • 7 מוציאים, מסירים את המכסה בזהירות ומגישים חם.
  • בתיאבון חיוך

מי שלא צליאקי יכול להשתמש בקורנפלקס רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.6% 9.9% 15.5% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב