מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- אורז בסמטי - 2 כוסות - סה"כ (292 גרם)
- צימוקים - כוס (150 גרם)
- מים - 1½ כוסות - סה"כ (360 מ"ל)
- סוכר - 4 כפות שטוחות - סה"כ (60 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אורז קל וטעים שמתאים לט"ו בשבט
- 1 שוטפים את האורז במים ומניחים בסיר.
- 2 מוסיפים את הצימוקים, המים (זו לא טעות, ככה אני מכינה. ניתן להוסיף עוד 1/2 כוס), הסוכר, המלח והשמן, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- 3 לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ- 30 דקות נוספות.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.7% |
6.1% |
6.4% |
84.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב