דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

722 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חרוסת תמרים וצימוקים
חרוסת קלה וטעימה לפסח
  • 1 להשרות את הצימוקים והתפוח המיובש בכמות גדולה של מים קרים למשך כמה שעות או ללילה.
  • 2 לסנן את הצימוקים והתפוח המיובש מהמים, להוסיף את התמרים ולהניח את הכל בסיר יחד עם פרוסות התפוח הטרי.
  • 3 להוסיף חצי כוס מים, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל על נמוכה עד שהתפוח מתרכך (כ- 10 דקות).
  • 4 להוריד מהאש ולטחון את תכולת הסיר בבלנדר, להוסיף את מיץ וגרידת התפוז, ולהמתיק עם דבש לפי הטעם. לשמור את החרוסת במקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 0.5% 2.6% 90.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב