דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (מנות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם ברולה קל להכנה
קרם ברולה מהסרטים
  • 1 מכינים את הקרם: בקערה בינונית בעזרת מטרפה טורפים את החלמונים והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.
  • 2 במקביל בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה עם תוכן מקל הוניל עד לסף רתיחה.
  • 3 מזליפים בזרם איטי שליש מכמות השמנת לתערובת החלמונים תוך כדי טריפה.
  • 4 מעבירים את תערובת החלמונים לסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהקרם מסמיך למשך כ- 3 דקות. חשוב לא להגיע לרתיחה.
  • 5 מעבירים את המסה דרך מסננת צפופה ולאחר מכן ממלאים את הכלים האישים (חסיני החום) כמעט עד הקצה.
  • 6 מניחים את כל הכלים בתבנית עמוקה בעלת שוליים גבוהים (גסטרונום), רק כאשר התבנית בתנור ממלאים במים רתוחים (בן מארי) עד לחצי גובה הכלי.
  • 7 אופים בתנור בחום של 160 מעלות למשך 30-40 דקות. הקרם מוכן כאשר הוא עדיין רוטט במרכז.
  • 8 מקררים ומאחסנים במקרר ללילה שלם.
  • 9 להגשה: שמים בכל כלי כף סוכר חום לציפוי ושורפים בעזרת מבער עד שנוצרת שכבת קרמל אחידה.
  • 10 הרי לכם קרם ברולה ביתי וקל להכנה - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מבער (ברנר).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.8% 5.9% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב