דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה

  • דפי האורז
  • דפי אורז למילוי - 30 יחידות - סה"כ (120 גרם)
  • מילוי הירקות
  • מלפפון עם קליפה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (192 גרם)
    חתוכים לרצועות
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    חתוכים לרצועות וחלוטים
  • כוסברה - 1/2 צרור - סה"כ (46 גרם)
    מופרד לעלים
  • אבוקדו - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (522 גרם)
    פרוסים לרצועות
  • הרוטב
  • רוטב סויה דל נתרן - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
  • מירין - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    או רוטב צ`ילי מתוק
  • שורש ג`ינג`ר - כפית-קצוץ (5 גרם)
    קצוץ דק
  • שומשום - כפית (6 גרם)
    קלוי

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספרינג רול ויאטנמי
לא תאמינו כמה שזה קל להכנה
  • 1 חותכים את כל הירקות.
  • 2 חולטים את הגזר: מרתיחים מים בסיר קטן, שמים בו את רצועות הגזר וחולטים למשך 2-3 דקות עד לריכוך (זמני החליטה תלויים בעובי הגזר - חשוב לא לחלוט יתר על המידה). כשהגזר מוכן מוציאים אותו לקערת מים עם קרח על מנת לעצור את הבישול.
  • 3 מכינים את הרולים: מכניסים לקערת מים גדולה את דפי האורז שתי יחידות בכל פעם (מכניסים למים דף אחרי דף ולא יחדיו על מנת שלא יידבקו).
  • 4 לאחר כדקה הדפים מתרככים. מוציאים אחד, במרכזו שמים ממלית הירקות ומגלגלים לצורת סיגר מהודק.
  • 5 מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מצרכי הרוטב ומגישים לצד הרולים. אז רק תטבלו רול ויאטנמי מושלם ברוטב ותתענגו!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף למילוי הרול גם פטריות שיטאקה או בצל ירוק. ניתן להוסיף גם רצועות חזה עוף/סינטה צרובים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.7% 31.5% 7.4% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.95 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב