דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

80 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של מציות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מציות גיאורגיות
מציות מתוקות המזוהות עם המטבח הגיאורגי
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 בקערה עמוקה לטרוף את הביצים השלמות ביחד עם הסוכר, סוכר הוניל, המלח והשמן, עד שהסוכר נמס. להשהות כ- 15 דקות, להוסיף את הקמח בהדרגה, לערבב וללוש עד לקבלת בצק אחיד ונעים.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 10 כדורים שווים, להניח כל כדור על נייר אפייה, לרדד בעזרת היד ולאחר מכן בעזרת מערוך לעובי הכי דק שאפשר בקוטר 28 ס"מ.
  • 4 בעזרת סכין משוננת לסמן 8 משולשים על כל עיגול בצק.
  • 5 להניח את עיגול הבצק על תבנית עגולה בעלת תחתית עבה ולאפות כ- 10 דקות בתנור טורבו שחומם מראש (אפשר להכניס 2 תבניות יחד).
  • 6 לצנן ולחתוך בזהירות בסימן החתוך.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 10.8% 9.4% 79.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב