דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 230 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הפטריות
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    שמפיניון טריות
  • המלית
  • שמן זית - כפית (5 מ"ל)
    להקפצה
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוץ
  • שום - שן
    כתושה
  • רגלי הפטריות הקצוצות - בהתאם לכמות הפטריות
  • הגבינות
  • צפתית מעודנת 5% - 1/4 קופסת פלסטיק - סה"כ (63 גרם)
    או גבינה בולגרית
  • גבינה צהובה מגורדת - 2 חופנים - סה"כ (50 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטריות בתנור
שילוב מושלם של פטריות וגבינה
  • 1 לייבש קלות את הפטריות עם מגבת מטבח, להסיר את רגליהן ולקצוץ אותן (את הרגליים הכוונה).
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת ולהקפיץ את הבצל, השום ורגלי הפטריות.
  • 3 למלא את הפטריות במלית ולכסות מעל בגבינה צפתית (חתיכה קטנה) וגבינה צהובה מגורדת.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד להשחמה. הרי לכם פטריות בתנור עם גבינה טעימות וקלות!
  • 5 בתיאבון חיוך

אני לא הוספתי מלח ופלפל שחור מאחר והגבינות מלוחות מעט (לשיקול דעתכם ולפי טעמכם). כמות הגבינות לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 17.3% 35.9% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב