דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד ומקופלת טבעונית
סוף סוף יש מקופלת טבעונית
  • 1 מערבבים בקערה את חלב הסויה, השמן, הסוכר, השוקולית ורסק התפוחים.
  • 2 ממיסים בכוס את נס הקפה עם רבע כוס המים הרותחים ומוסיפים לקערה.
  • 3 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 4 מנפים את הקמחים לקערה, מוסיפים גם את אבקת האפייה והקוקוס, מגררים את המקופלות בפומפייה ומערבבים הכל יחד בקערה.
  • 5 יוצקים לתבנית 26 ס"מ משומנת ואופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
  • 6 מוציאים להתקררות.
  • 7 מכינים את הקרם: מבשלים בסיר קטן את כל המרכיבים עד להמסה אחידה.
  • 8 יוצקים את הקרם על העוגה בצורה שווה ומפזרים מעל שברים מ- 2 מקופלות טבעוניות.
  • 9 פורסים ומגישים - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 23.8% 8.3% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב