דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף ברוטב טריאקי
פשוט וטעים
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לנקות ולשטוף היטב את חלקי העוף (ראו מידע נוסף), ולשמן מעט תבנית אפייה מתאימה.
  • 3 לסדר את חלקי העוף בתבנית (אני פירקתי כל כרע עוף לשוק וירך).
  • 4 למזוג מעל כרעי העוף את רוטב הטריאקי והקארי הירוק.
  • 5 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעל בנייר כסף, ולאפות בתנור החם למשך כשעה.
  • 6 לאחר כשעה להסיר את הכיסוי, להנמיך את חום התנור ל- 160 מעלות ולאפות עוד כרבע שעה עד שהעוף משחים.
  • 7 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.3% 72.7% 9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב