דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • תפוח אדמה - 10 יחידות בינוניות - סה"כ (1.75 ק"ג)
    שטופים
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה
  • מלח ים - כפית שטוחה
  • תערובת תיבול טוסקנה - כף אחת

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה אפויים בתנור עם תבלין טוסקנה
תבלין שמשדרג מאוד את תוספת תפוחי האדמה
  • 1 מניחים נייר אפייה בתבנית התנור.
  • 2 חותכים את תפוחי האדמה (על קליפתם) לקוביות קטנות עד בינוניות.
  • 3 מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן הזית, המלח ותערובת התיבול.
  • 4 מעבירים לתבנית האפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו עד להשחמה.
  • 5 מעבירים לכלי הגשה גדול ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את תערובת התיבול "טוסקנה". התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 6.2% 9.1% 76.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב