דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ללא גלוטן בעיטור פקאנים
טעימות ביותר - במיוחד לצליאקים
  • 1 לשים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 קורצים מהבצק כדורים קטנים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 3 נועצים חצי אגוז פקאן בכל עוגיה ולוחצים קלות (אפשר במקום לנעוץ חצי שקד או אגוז מלך בהתאם למה שאוהבים).
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד להזהבת העוגיות.
  • 5 מצננים ושומרים את העוגיות בכלי אטום (ניתן להקפיא).
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן ללוש את הבצק עם הידיים. במידה ומחליפים את החמאה במחמאה - העוגיות יכולות להיות טבעוניות. ניתן לבזוק אבקת סוכר על העוגיות לאחר שהן מתקררות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 40.6% 7.4% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב