דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מיני פאי במלית ירקות ופרמז`ן
יצירת אומנות של נורית פלד
  • 1 לערבב את רבע כוס הבירה הלבנה, הקמח, הקרקר (רבע כוס פירורים), הגבינה הלבנה, הסודה לשתיה (קמצוץ), אבקת האפיה (קמצוץ) ו- 2 כפיות שמן הזית, לבצק רך וגמיש שלא נדבק. להוסיף קמח או בירה לפי הצורך.
  • 2 את הקישוא (כהה), הבטטה והכרישה מגוררים לרצועות דקות ארוכות ולהקפיץ אום כל אחד בנפרד במעט שמן זית (כפית שמן הזית שנותרה). צריך לצאת יבש, לא עיסה רטובה.
  • 3 לסדר בתחתיות אישיות מצע של הבצק עם דפנות מוגבהות.
  • לתוכו לצקת שכבת קישוא, מעליה שכבת בטטה ומעליה שכבת כרישה.
  • 4 לפזר מעל כפית פרמז`ן מגורר ולעטר בשברי פיסטוקים.
  • 5 לאפות בחום בינוני להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 12.7% 11.9% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב