דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

253 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טורטייה ירוקה עם אבוקדו ובצל ירוק
ארוחת ערב קלה, מהירה וטעימה
  • 1 למרוח על הטורטייה את ממרח הפלפלים המתוקים ורוטב הצ`ילי המתוק.
  • 2 לפזר מעל את רצועות הבצל הסגול, האבוקדו, הבצל הירוק, הגבינה הבולגרית וגבינת הפרמזן.
  • 3 לזלף מעל את שמן הזית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 8-10 דקות (תלוי בתנור).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב מעל זיתים שחורים ועלי בזיליקום (לאחר האפייה). ניתן לשלב גם פרחי ברוקולי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 26.3% 18.5% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב