דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם שום וזיתים
פשוט לחם נהדר שכדאי לאמץ
  • 1 לערבל את הקמח עם המלח, להוסיף את שאר המצרכים (את המים להוסיף בהדרגה, אם יש צורך אפשר להוסיף) וללוש לבצק רך אך לא דביק.
  • 2 לכסות את הבצק בניילון נצמד, להניח להתפחה למשך כשעה, שוב ללוש ושוב להניח להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • 3 לחלק את הבצק לשני חלקים שווים, להכין 2 כיכרות לחם ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית מתאימה.
  • 4 לפזר מעל קמח, לחתוך חריצים בעזרת סכין חדה ולהתפיח עוד כ- 20 דקות.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ- 20-25 דקות עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 16.4% 10.5% 73%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב