דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון בטמפורה עם טוגראשי ומטבל סויה-חומץ
טעים ומרענן
  • 1 תחילה, לערבב את כל מצרכי הרוטב ביחד ולשמור בצד.
  • 2 לחמם היטב את השמן בסיר לטיגון עמוק (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן). בינתיים, לערבב את אבקת הטמפורה עם מי הקרח.
  • 3 לטבול את נתחי הדגים (פילה נקי) בתערובת הטמפורה, לטגן כ- 2 דקות ולהוציא לנייר סופג. לטגן כך את כל שאר נתחי הדגים (כמות קטנה בכל פעם).
  • 4 לזרות את הטוגרשי (התבלין היפני) על הדגים המטוגנים.
  • 5 הצעת הגשה: לפרוס לרצועות בעזרת קולפן צנונית קטנה ומלפפון ירוק (ללא החלק המיימי) וכוס עלי בזיליקום, נענע, כוסברה ובצל ירוק. להשרות את הכל במים קרים מאוד, לפני ההגשה לסנן ולנער היטב ממים.
  • 6 להניח את הדגים בצלחת, לפזר את הירקות מסביב ולהגיש עם המטבל.
  • 7 תיהנו ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בדג דניס או דג לברק (ניתן גם לשלב כמובן).

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בדגים לאחר הטיגון. יש להשתמש בחצי ליטר שמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי לא כולל את הירקות להגשה ותבלין הטוגראשי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 57.9% 24.5% 17.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.38 (1.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב